уторак, 4. мај 2010.

Brzo, a zdravo kuvanje?




Samsung brza pećnica

Susrećete sa dobro poznatim problemom prekovremenog rada i suviše malo vremena za kuvanje? Maštate o toplim, ukusnim i zdravim obrocima, ali na kraju dana shvatate da ste zbog prezauzetosti spas ponovo našli u lokalnoj pekari…

Može li hrana da se spremi brzo, a zdravo? Može! Samsung je ponovo izašao u susret svim svestranim i zauzetim ženama i ponudio pećnicu sa kojom brže nego ikada možete spremiti zdrav i raznovrstan obrok.

Jedinstvene funkcije Samsung pećnice

5 sistema grejača

Samsung pećnica kuva različita jela na različite načine. Ova konvekciona pećnica ima pet sistema grejanja, dva konvekciona ventilatora sa leve, dva sa desne strane, dva roštilja, kao i mikrotalasnu funkciju na zadnjoj strani.

Čišćenje parom

Čišćenje parom je briljantna pomoć pri uklanjanju prljavština jer omekšava masne ostatke nakon čega pećnicu možete obrisati sunđerom ili krpom.

Multi nosač

Samsung proširuje opseg vaših mogućnosti pri kuvanju pomoću funkcije multi nosača. Uklonjivi, klizni multi nosač omogućava da menjate vaš stil kuvanja zavisno od vaših potreba. Sa multi nosačem, imaćete mnogo više različitih opcija pri pripremanju hrane!

Brzo kuvanje

Zaposlenim domaćinstvima su potrebna brza i praktična rešenja. Sa ovom konvekcionom pećnicom ćete ih dobiti. Pet metoda grejanja smanjuju vaše vreme provedeno u kuhinji ostavljajući vam vreme za važnije stvari.

Četvrtasta keramička posuda

Kombinovana pećnica za savršenu kombinaciju! Mikrotalasna funkcija Samsungove pećnice kuva ravnomerno bez okretne ploče uz pomoć ventilatora tako da možete da kuvate veće porcije kad god to poželite.

www.stav.rs

Нема коментара:

Постави коментар