уторак, 4. мај 2010.

Revolucija rashladjivanja

Smart Thinking, Simple Living.

Kako život postaje sve brži i naporniji, želimo da živimo lakše i jednostavnije. Ma kako život bio komplikovan, to ne znači da moramo da živimo na taj način. Pojednostavite svoj stil života ne baveći se složenostima. Naše shvatanje vaših potreba za boljim životom, dovelo je do toga da pojačamo napore za stvaranje savršenog rešenja za život bez briga.
U Samsungu, pored toga što uvek težimo da obezbedimo najsavremenije inovacije, takođe verujemo i da te inovacije treba da učine život jednostavnijim, lakšim i udobnijim. Uz Samsungove uređaje za domaćinstvo, doživite čuda inteligentnih aparata koji vaš život podižu na potpuno novi nivo udobnosti, bez napora, pomažući vam da posvetite više vremena važnijim stvarima u životu.
Opremajući svoj dom Samsungovim pojednostavljenim, ali savremanim uređajima za domaćinstvo, udvostručićete vašu udobnost i zadovoljstvo. Neka vam Samsung pruži najsavremeniju inovativnu tehnologiju sa njihovim pojednostavljenim kućnim aparatima uz koje ćete živeti i uživati daleko lakše nego ikad pre.

FRIZIDERI
Twin Cooling Plus System™

Twin Cooling Plus System™ uvodi revolucionarni način optimalne raspodele rashladnog sredstva i pruža poboljšani nivo vlažnosti u fižideru održavajući hranu svežijom, a pri tom štedeći vaš novac.

OPTIMALNA SVEZINA

Kako hladan suv vazduh iz zamrzivača ne dopire do frižiderskog dela, sveže i hrskavo voće i povrće se ne suši. Moguće je održavanje visoke vlažnosti od 75%, čime se omogućava da Vaše povrće bude ukusno i sveže tokom dužeg vremenskog perioda.

NEMA MESANJA MIRISA

Kod novih Samsung frižidera hladan vazduh ne prelazi između zamrzivača i frižiderskog dela zbog čega nema ni mešanja neprijatnih mirisa što je slučaj kod konvencionalnih rashladnih sistemima.

No Frost tehnologija

Kod uobičajenih modela sa automatskim ili ručnim otapanjem, led se stvara na površini hrane koja se čuva u frižideru što može oštetiti osetljive namirnice i uticati na njihovu svežinu. Dok konvencionalne tehnike otapanja zahtevaju nepotrebni utrošak vremena i napore za redovno održavanje, zahvaljujući No Frost tehnologiji ne stvara se led čime je otapanje frižidera postalo deo prošlosti. Samsungova No Frost tehnologija Vam garantuje isti kvalitet svežeg voća i povrća, kao da je upravo kupljeno.

No Frost tehnologija pruža i druge prednosti

• Namirnice ostaju u boljem stanju
• Ne lepe se
• Lakše se raspoznaju
• Ne stvara se led po zidovima

održava se veća hranljiva vrednost i postojanija boja
hleb se lako vadi, a zrna graška ostaju neslepljena
nema stvaranja leda na namirnicama te je lako pročitati sadržaj sa etikete
dobija se više prostornog kapaciteta

CoolSelect Zone™

CoolSelect Zone™ je tzv.opcija frižider u frižideru koja vam omogućava da izaberete temperaturu i funkcije koje odgovaraju vašim potrebama i stilu života. Zahvaljujući ovoj opciji možete da upravljate temperaturom frižidera kako biste otopili ili brzo ohladili namirnice za večeru ili žurku pripremljenu na brzaka, a čijom efikasnošću ćete biti zadivljeni.

Funkcija brzog hlađenja – Quick Cool

Funkcija brzog hlađenja Quick Cool znači da u svakom trenutku možete imati hladne napitke. Uživajte u ovoj izuzetno pogodnoj opciji Samsung frižidera, posebno tokom zabava, kada hladnih pića nikada nema dovoljno.

Režim blagog zamrzavanja

Ova karakeristika Samsung frižidera Vam pruža savršeno rešenje za čuvanje svežeg mesa i ribe. Na -5°C, ove namirnice biće bezbedno očuvane, na duži vremenski period, ostajući dovoljno čvrste da se mogu lako iseći.

0 Zona (Režim hlađenja)

Na 0 stepeni, namirnice imaju najbolju vlažnost, zahvaljujući čemu održavate i poboljšavate optimalnu svežinu. Na ovoj temperaturi, vlaga se dovoljno zadržava u namirnicama tako da čuva svoj ukus i svežinu.

Režim hlađenja

Voće i povrće zadržava maksimalnu svežinu i hrskavost uz optimalni nivo vlažnosti zahvaljujući opciji CoolSelect Zone™.

Režim otapanja

Ova opcija se koristi za brzo i lako otapanje jako zamrznutog mesa bez gubljenja njegovog originalnog ukusa i vlage.

Нема коментара:

Постави коментар