уторак, 18. мај 2010.

Kako vam vlastiti dom može pomoći u mršavljenju?

Uzroci debljanja kriju se u onome što se (ne) događa u vašem životnom prostoru
Hiljade stranica su ispisane, hiljade studija su sprovedene, hiljadu tajni otkriveno o mršavljenju, ali u suštini sve se svodi na nekoliko loših navika življenja koje morate promeniti. Pustite prazne priče i komplikovane dijete. Najvažnije je uništiti uzroke debljanja i gubitka linije kao i zdravlja. Radi se zaista o vrlo uobičajenim stvarima vezanim za naš vlastiti dom u kojem živimo:
Namirnice. Otvorite frižider. Što prvo vidite? Gazirane sokove, čokoladu, smrznuti pomfrit? Možda je vreme da ih zamenite zdravijom hranom.
Garderoba. Pronađete li (a sigurno hoćete) odeću koja prikriva onaj višak kilograma u struku ili na nogama, odmah je bacite! Možda vas upravo takvi odevni predmeti zavaravaju da izgledate odlično pa manje brinete o izgledu i zdravlju.
Sprave za vežbanje. Koliko god puno ili malo da ste uložili u program i opremu za vežbanje, nastojte da su sve te stvari negde u vidnom polju i na mestima u stanu pored kojih često prolazite. Bilo da je to podloga za jogu, guma za rastezanje, teg ili nešto slično, bitno je da se nalazi na vidnom mestu jer ćete se tako naterati da vežbate. Ne odlažite ih u ormare ili pod krevet.
Izbacite TV iz sobe. Što više vremena provodite gledajući televiziju, manje ćete vremena utrošiti na kretanje i vežbanje. Nedavne studije pokazale su kako je preterano gledanje TV-a jedan od glavnih uzroka gojaznosti kod dece (naravno, u kombinaciji s nezdravom ishranom). Stoga uklonite tu idiotariju iz spavaće sobe i naspavajte se kako treba. Bićete odmorniji, a možda dobijete i volju za vežbanjem.
Radite kućne poslove. Nedavna je studija pokazala kako čišćenjem i pospremanjem po kući, kao i šetnjom psa trošimo više kalorija nego u teretani. Usisavanje aktivira mišiće leđa, ramena i ruku te u manjoj meri mišiće nogu. Pokret se sastoji iz dve različite faze: prvo gurate usisavač prema napred, a zatim ga povlačite prema grudima. Da biste aktivirali leđne mišiće, ne savijajte preterano karlicu, te pripazite da se ne naginjete na levu ili desnu stranu, zavisno od toga u kojom rukom radite.Šta čekate? Usisivač u ruke i navalite na prašinu!

A kada smo već kod kvalitetnih usisivača, preporučujemo da sebi nabavite neki od najnovijih modela Samsung usisivača. Priuštite sebi najsavremeniju inovativnu tehnologiju sa Samsung pojednostavljenim kućnim aparatima uz koje ćete živeti i uživati daleko lakše nego ikad pre.

Jedan od najtiših usisivača - zvuk projektovan da ne izaziva stres
Sa motorom koji je tako tih da nikome ne smeta, super tihi Samsungov usisivač postiže maksimalnu čistoću uz minimalnu buku. Revolucionarni, potpuno novi Samsungov usisivač postiže maksimalan rezultat uz najmanju moguću buku na svetu. Nastavite vaš dan i završite sve svoje obaveze bez ometanja zvuka bučnog usisivača. Njegova neobična funkcija efikasno upija sve čestice prašine pomoću specijalno dizajniranog sistema filtera. Iskusite neobično prijatan zvuk uz izuzetnu snagu usisavanja, samo uz Samsung.
Aqua Filter tehnologija za zaštitu od alergija
(Bez kesa + Aqua filter + poboljšano sakupljanje dlaka kućnih ljubimaca)

Uživajte u zaštiti od alergija sa čišćenjem pomoću aqua filtera
- 98% efikasnosti sa višestrukim čišćenjem sa Aqua filterom
- Dugotrajnije usisavanje
- Savršeno filtriranje koje možete uočiti
- Posuda za prašinu koja se lako prazni
- Pet plus četka sa dvostrukim bubnjem: specijalista za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca.

Emisija prašine
Napredna konstrukcija za protok vazduha Samsungove tehnologije zaptivanja i HEPA filter obezbeđuju izvanredne efekte čišćenja. Prašina se potpuno filtrira pri čemu se preostali ostaci uhvate pomoću ekološki proverenog HEPA filtera.
Samsungova jedinstvena trostruka četka
Izuzetna inovacija u vidu trostruke četke efikasno smanjuje uloženi napor pri čišćenju. Ova inovativna trostruka četka uključuje izvanrednu napravu za lako sakupljanje prašine, kao i efikasno manevrisanje.
Multi Chamber Plus+™
Jedinstvena opcija Samsung Multi Chamber Plus+™ povećava unutrašnji kapacitet usisivača i efikasno blokira čestice prašine koje mogu izazvati začepljenje ispred motora. Višestruke komore ponovo stvaraju moćnu centrifugalnu silu koja poput ciklona, još jednom uklanja mikroskopske čestice prašine iz usisanog vazduha. Kao rezultat, usisivač može da očisti skoro svaku nečistoću učinkovitije i efikasnije bez gubitka snage usisavanja.

Pa, šta čekate? Nabavite Samsungov usisivač i obezbedite dvostruku korist: čistu kuću uz brzo topljenje masnih naslaga!


Izvori: Samsung

Нема коментара:

Постави коментар